DERUSTO - odhrdzovač

už od
1,58 € s DPH (1,32 € bez DPH)

ZÁRUKA originality a kvality

Osobný odber ZDARMA (Bratislava a Nesvady)


K2  DERUSTO TOTAL GEL 250ml - gélový odhrdzovač Rôzne klimatické podmienky spôsobujú, že karoséria vozidla hlavne staršieho začína na niektorých miestach hrdzavieť...

Viac informácii
Kód: SUB038
Značka: K2

Dodávané objemy / varianty

DERUSTO TOTAL GEL 250ml - gélový odhrdzovač
DERUSTO TOTAL GEL 250ml - gélový odhrdzovač
Kód: L375
Dostupnosť:  skladom
Objem: 250 ml
Hmotnosť: 0.270 kg
Cena: 1,58 € s DPH (1,32 € bez DPH)
DERUSTO PLUS 500ml - odhrdzovač
DERUSTO PLUS 500ml - odhrdzovač
Kód: L365
Dostupnosť:  skladom
Objem: 500 ml
Hmotnosť: 0.540 kg
Cena: 2,87 € s DPH (2,39 € bez DPH)

K2  DERUSTO TOTAL GEL 250ml - gélový odhrdzovač

Rôzne klimatické podmienky spôsobujú, že karoséria vozidla hlavne staršieho začína na niektorých miestach hrdzavieť (korodovať). Niekde je to dosť viditeľné, je to neestetické, ale existuje pomoc v podobe výrobkov K2 DERUSTO TOTAL GEL a K2 DERUSTO PLUS, ktoré veľmi jednonoducho tieto miesta opravia.

Prvým takýmto výrobkom je DERUSTO TOTAL GEL – profesionálny výrobok najvyššej kvality v gelovej konzistencii má veľkú výhodu, že nesteká zo zvislých plôch. Je veľmi rýchly a účinný. Odstráni hrdzu zo všetkých kovových častí. Po jeho rozriedení s vodou sa môže veľmi výhodne použiť aj na odstránenie usadením z obkladov a sanitárnej armatúry.

POUŽITIE: Miesta zasiahnuté hrubou vrstvou hrdze je nutné odstrániť mechanicky napr. drôtenou kefou. Prípravok sa dá nanášať valčekom alebo štetcom. Po nanesení je nutné čakať.. Ak sú predmety málo hrdzavé, stačí počkať iba niekoľko minút. Pri veľmi skorodovaných povrchoch sa čakacia doba môže predĺžiť aj na 12 hodín. Na urýchlenie procesu stačí predmet natierať opätovne i niekoľko krát napr. štetcom alebo  kefou. Po ukončení je nutné predmet premyť vysokým tlakom vody pre odstránenie zvyškov nečistôt  a nechať vysušiť.

UPOZORNENIE: Produkt sa nesmie používať na pozinkované povrchy. Na povrchoch z gumy alebo plastu je nutné na malom neviditeľnom mieste urobiť skúšku jeho pôsobenia. Pre predmety s väčším množstvom štrbín odporúčame použiť iný product K2 DERUSTO PLUS. 

K2  DERUSTO PLUS 500ml - odhrdzovač

Odstraňuje hrdzu ponorením celého predmetu do prípravku. Kvalitne odstráni hrdzu a vyčistí až na kov. Používanie tohto produktu nie je vôbec náročné. Stačí ponoriť predmet do prípravku a počkať až hrdza kompletne zmizne. Je bezpečný pre meď, mosadz, hliník, gumu a plasty. Jeho zloženie obsahuje pH podobnú ľudskej pokožke.

MALÉ PREDMETY: Povrch zbaviť veľkých nečistôt . Je veľmi vhodné predmet pred ponorením do DERUSTO PLUS namočiť do vriacej vody, predmet sa zohreje a tým sa zvýši reakcia odhrdzavenia. Následne ho úplne ponoriť do prípravku a počkať 1 až 12 hodín v závislosti od stupňa korózie. Postup čistenia je nutné kontrolovať. Po ukončení predmet osprchovať a vysušiť.

VEĽKÉ PREDMETY: V prípade týchto predmetov, nakoľko sa nedajú ponoriť, je nutné ich zbaviť veľkých nečistôt a následne spláchnuť vodou. Hladký papierový obrúsok namočiť v prípravku a priložiť ho na skorodovaný predmet. Obrúsok vyhladiť tak, aby sa spod neho odstránil vzduch. Prikryť ho fóliou, aby sa obmedzilo odparovanie DERUSTO PLUS. Pre väčšiu priľnavosť obrúska sa môžu použiť magnety. Namočený obrúsok ponechať na povrchu 1 až 12 hodín podľa potreby a stupňa korózie. Pravidelne kontrolovať, po vybratí osprchovať a osušiť.

PALIVOVÉ NÁDRŽE:  Prípravok naliať do nádrže a počkať niekoľko hodín. Otočiť raz za hodinu, aby sa tekutina dostala ku všetkým častiam nádrže. Potom nádrž vypustiť a vypláchnuť vodou. Osušiť stlačeným vzduchom a urýchlene doplniť nádobu palivom, aby sa zabránilo novým ložiskám korózie.

DO POZORNOSTI: Produkt podlieha biodegradácii. Tým, že je veľmi výdatný, môže byť použitý aj niekoľko krát a následne vyliať do kanalizácie.

POUŽITIE: Používať pri teplote 18° C alebo vyššej.


01. PREČO NAKUPOVAŤ OD NÁS:

- od roku 2005 sme VÝHRADNÝ DOVOZCA výrobcu značky K2 fi MELLE
- všetky nami ponúkané produkty sú KVALITNÉ ORIGINÁLY priamo od výrobcu
- disponujeme VLASTNÝM SKLADOM produktov K2
- objednávky vybavujeme v poradí v akom k nám prišli - EXPEDUJEME IHNEĎ alebo do 24 hodín
- nemáme REKLAMÁCIE, ak by predsa len nejaká bola, riešime ju okamžite
- ku všetkým produktom ponúkame ODBORNÚ POMOC
- pri osobnom odbere možnost VYSKÚŠAŤ ZDARMA niektoré produkty
- najlepšie CENY na trhu doporučené výrobcom

02. ZÁRUKA KVALITY OBCHODNEJ ZNAČKY K2 - U NÁS NAKUPUJETE S ISTOTOU !

Nové výrobky testujeme v dielňach doma i v zahraničí. Každý jeden je vyrobený s dôrazom na najmenšie detaily. Vrcholom úspechu v každej fáze výroby a distribúcie sú certifikáty ISO 9001 a ISO 14001. Takto si budujeme vzájomnú dôveru.

Vývoj a kvalita našich produktov nie je lacná záležitosť. Tieto náklady sa prenášajú aj do ceny výrobkov. Nakoľko sme výhradný dovozca výrobcu produktov K2 pre Slovensko od roku 2005, na našom webe prezentujeme nielen ceny doporučené výrobcom, ale aj ZÁRUKU kvality a ORIGINALITU produktov priamo od výrobcu.

VIAC IFORMÁCII SA DOZVIETE TU:



Pokiaľ ste súkromná osoba so záujmom o naše výrobky, tieto si môžete objednať dobierkou.
(k cene je prirátané poštovné, viď. obchodné podmienky)
Cenník maloobchodným a veľkoobchodným predajcom bude poskytnutý na vyžiadanie, po predchádzajúcej registrácii.